Barnhörnan

Barnhörnan

Väck barnens intresse för naturen på ett lekfullt sätt. Vivara har ett stort urval av produkter som är roliga och lärorika och som väcker barnens nyfikenhet.

Vilda leksaker och läromedel för sommarvilda barn

Byggesæt og samlesæt

Byggsatser

Ett härligt sätt att få barn och vuxna intresserade av djur, fåglar och naturen. Byggsatser från Vivara levereras färdigsågade och innehåller tydliga instruktioner, trä, skruvar, spik, brickor och en hänganordning för att tillverka och bygga en egen fågelholk eller fågelmatare. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop holken, sedan kan de färglägga den med hobbyfärg eller färgpennor.

Visa alla
Insekter

Insektsburkar och insektsfångare

Vi har praktiska insektsburkar med förstoringsglas, perfekta för barn. De små lufthålen ser till att insekterna inte lider någon skada medan man håller dem fångna för att studera dem. Dessutom har vi miljövänliga djur-och insektsfångare som är enkla att använda och gör det lätt, till och med för den som hatar småkryp, att fånga upp insekter eller spindlar och förpassa dem utomhus - utan att behöva röra vid dem.

Visa alla
Gosedjur

Gosedjur

Ett gosedjur vill man alltid ha med sig om man är liten. Gosedjuren är tillverkade av högklassigt och mjukt material som lämpar sig för barn. Dessutom finns våra favoritfåglar i trädgården som gosedjur med ljud. En rolig och lärorik leksak för barn och en trevlig present till fågelentusiaster.

Visa alla
Termometrar

Termometrar

De här roliga utetermometrarna, som man sätter på fönstret, är inte bara praktiska utan också trevliga. Ska vi slå vad om att barnen kommer att gilla dem? Sätt bara fast sugpropparna på fönstret och läs av temperaturen inifrån.

Visa alla
Trädgårdsredskap för barn

Trädgårdsredskap för barn

Barn älskar att leka utomhus. Det är bra för deras utveckling att vara ute i den fria naturen, att hjälpa till i trädgården eller att leta efter skalbaggar i skogen. Det här ger dem erfarenheter som inga dataspel i världen kan tävla med.

Visa alla
Andra gåvor med naturen i fokus

Andra gåvor med naturen i fokus

Vad kan vara mer speciellt än att ge bort en present, som har naturen i fokus, till någon som du tycker om? Våra produkter för hemmet och trädgården är inte bara perfekta gåvor, utan de är idealiska i alla avseenden. En gåva från Vivara gör skillnad, därför att varje köp innebär att man stöder olika organisationer som arbetar med bevarandefrågor i naturen.

Visa alla andra gåvor

Utvalda barnprodukter

Livekameror

Livekameror

Våra direktsända webbkameror har gett insyn dygnet runt vid mängder av matningsställen som lockar till sig olika fåglar under hela året. Ta en titt på de här kamerorna för att få idéer till hur du kan bjuda in olika fåglar till din trädgård och bästa sättet att använda våra produkter. Kamerorna visar en mängd olika matningssystem och olika slag av kombinationer av mat och matare för att kunna anpassas till alla slags trädgårdar, till och med på mycket begränsade utrymmen som balkonger och små innergårdar.

Vad kommer du att se?